Monday, June 8, 2009

cuti sekolah bermula!

well, seperti biasa, minggu pertama cuti penuh dgn tsyn laa. pew lgy an. GILAP jew laa. dah tu byk pulak hm an. aiseh na bt cmne. nama pun bdk pekse. huhu. redha dan pasrah sje laa. ngee.

btw, cita pasal cuti, aryni, 8hb JUN, birthday ain laa. h
ehe.. ehem2,

" happy birthday to youuuuu "
" happy birthday to youuuuu "
" happy birthday happy birthday "
" happy birthday to youuuuu "

HAPPY BIRTHDAY AIN comel... hehe. dah besar dah kw kan. hahaha. :)

actly time cuti sch niy, bkn bfdy ain jea. ada lgy mbe2 yg celeb bfdy time cuti niy. antaranya termasuk lah :-

Illyani Nazirah - 28 Mei
Mohamad Izzuddin Naim - 30 Mei
Zunah Nur Zahidah - 31 Mei

dan bakal2 celeb jgk, sape lgy law bkn :-

Cikgu Firdous kita - 12 Jun

hehehe. mkn besar lar korg ek. yelaa, bfdy time cuti niy msty la meriah an. g jln2 celeb dgn fmly laa, dgn mbe2 laa. wahh msty best! eceh. aku lak yg excited. hee.

***

Emm. berbalik pd topik. pd aku, cuti niy biasa je kot. cz tde g mana2 pun. hari sabtu lepas, alek mersing 2hari je. smlm alek sni semula. ha rse ta puas alek kpg. rndu sey kt tok kesayangan aku tu. ish3. dah tu, ring leh hilang kt uma tok lak kan. pehh sedih tahap gaban laa. law ta jmp tu, mmg kne ganti bru la jwb nya. mahal tu. haihh. cuai btl aku. aku rse ring tu hilang mse aku na amek wuduk time smyg subuh tu laa. yela kan gelap, main letak je atas meja. patu lupa. ish kan dah hilang. haihh. 1hari aku ta mkn sbb risau pasal ring tu. hmm. aku hrp ring tu tak hilg dan tok jmp n tlg simpankan utk aku. amin...

Emm mse kt kpg tu, aku g melawat akk sdara aku yg bru je bersalin 2 minggu. dpt baby girl. comel gyle. rmbut tebal beb. dah tu, mcm david beckham dah aku tgk. pacak semcm. hahaha. and and putih mcm ank cina. aku dtg2 je terus ckp,

" niy ank mlyu ke cina niy? "

hahaha. slumber jek. abes, da mmg mcm ank cina. pink doe muka dia. haha.
meh tgk dia..

Manja Marisa Puteri binti Mohamad Shahrul

amacam? comel? panjang ta nama dia? haha actly menurut akk sdara aku tu, Manja niy dia yg ltk. Marisa pulak bpk dia. dan Puteri tu makcik baby niy yg ltk. tapi lah kan, pada pendapat aku, law nama dia Manja Puteri Marisa lagi sedap. haha suka2 aku je nak ubah nama anak org. hehe. pada aku la kan. sbb mcm pelik je Puteri kt blkg. nk ltk kt dpn taleh lak. haa wteva laa. jnji dia dah selamat dilahirkan. Alhamdulillah~

***

ma ckp, nak alek KL tp ta cfm bila. wuh. cpt2 la alek. aku dah rndu gyle org kt sne. oh KL~ tgu kedatangan aku~ hehehe. :)

emm tu jelah yg aku nk ckp. THE END.

1 comment: