Thursday, April 30, 2009

kenangan KRS Puteri SMKTHO 2009

apa aku na ckp ek? haha. emm. selama 2 thn stgh aku terlibat dlm krs niy, tahun niy la aku rse paling best skali. walaupun secara jujurnya aku ckp, mula2 tu rse hampeh gyle, tp hakikatnya, tahun niy la plg best skali. jujur ar aku ckp an. rata2 bdk krs yg lain pun msty ckp cmtu arh. law tahun2 lepas, ktorg mmg siyes gyle berkawad. tapi, hampeh. ta mng pape pun. setakat dpt komander tebaik je kt daerah. aku ckp bkn apa, na cte je apa aku rse selama niy. em. tahun niy, siyes guk aku ckp, totally ktorg byk main2 mse kwd. smpai kn jurulatih ktorg mrh2, ckgu mrh2 kt ktorg. aku ttwu la npe. dgn rmai bdk bru, tu pun ada yg amek bdk ppi ng renjer. mmg frankly speaking la aku ckp niy kan. jujur punya. tapi mungkin apa yg ktorg amalkan tahun niy menjadi. TERIMA KASIH kepada Wonderpet cz bg ktorg trademark tahun niy.

" apa yang penting? KERJASAMA ! "

kata2 niy la yg ktorg pegang smpai ke daerah. org tgk ktorg main2 tapi itulah smgt ktorg. yah! Puteri THO boleh! haha. smgt aku dah berkobar2 bila ingt kenangan tahun niy. sumpah! best gyle. kt cni aku da cte la serba sedikit apa yg aku rse. nty aku upload gmbr2 ktorg lah law ada mse. siap dgn video clip skali. thanks to kak eyza. (^^,)

emm. tu je kot na ckp. skrg aku na off, na g kdai mak aku. emm. btw, SELAMAT HARI PEKERJA ! hahaha. esok cuti seyy~ tapi tapiii, ahad ada kelas. ceht,, bru na rht. haaa. NO NO NO ! pmr na dekat, kne kerja keras cket. good luck guys! 9A's pmr 2009! amin~ daa!
video

apa cerita?

memandangkan skrg bru aku ada mse na tulis blog niy, aku akn cte apa yg aku na cte skrg. haha ayt tah pape aku niy. (--_)"

emm FIRST,

KAWAD.

oky nak cte pasal kawad lah kan. yg lepas aku cte pasal krs, skrg nk cte pasal go dan ngo lark. emm. baru2 niy, tanggal 28 April 2009, kawad go dan ngo berlangsung. go kat ssaj, ngo kat stadium. fuh, saingan hebat2 belaka. dan ini keputusannya :-

GO Perempuan :

1. Polis SSAJ
2. Bomba THO
3. Polis Kahang Bt 23
Komander Terbaik : SSAJ

GO Lelaki :

1. Polis SSAJ
2. Polis STK
3. Polis Spg Renggam
Komander Terbaik : SSAJ

NGO Perempuan :

1. PBSM SSAJ
2. Briged SJM
3. PPI THO

NGO Lelaki :

1. Pengakap STK
2. Pengakap SJM
3. PBSM SMAKJ

***


itulah dia keputusannya. SSAJ mantap gyle tahun niy. sume dia sapu g negeri. bapak aku bangga tol. haha. pastu, pengetua baru dia lgy laa bangga. baru masuk sch tu je, mcm2 dah johan. jgn kerek sudahh. hahaa. pape pun, harumkan la nama kluang yeaa! gambate! (^^,)~

***
niy gambar2 utk tatapan semua ~













sekian shj gambar2 mse kwd daerah ~