Thursday, April 30, 2009

kenangan KRS Puteri SMKTHO 2009

apa aku na ckp ek? haha. emm. selama 2 thn stgh aku terlibat dlm krs niy, tahun niy la aku rse paling best skali. walaupun secara jujurnya aku ckp, mula2 tu rse hampeh gyle, tp hakikatnya, tahun niy la plg best skali. jujur ar aku ckp an. rata2 bdk krs yg lain pun msty ckp cmtu arh. law tahun2 lepas, ktorg mmg siyes gyle berkawad. tapi, hampeh. ta mng pape pun. setakat dpt komander tebaik je kt daerah. aku ckp bkn apa, na cte je apa aku rse selama niy. em. tahun niy, siyes guk aku ckp, totally ktorg byk main2 mse kwd. smpai kn jurulatih ktorg mrh2, ckgu mrh2 kt ktorg. aku ttwu la npe. dgn rmai bdk bru, tu pun ada yg amek bdk ppi ng renjer. mmg frankly speaking la aku ckp niy kan. jujur punya. tapi mungkin apa yg ktorg amalkan tahun niy menjadi. TERIMA KASIH kepada Wonderpet cz bg ktorg trademark tahun niy.

" apa yang penting? KERJASAMA ! "

kata2 niy la yg ktorg pegang smpai ke daerah. org tgk ktorg main2 tapi itulah smgt ktorg. yah! Puteri THO boleh! haha. smgt aku dah berkobar2 bila ingt kenangan tahun niy. sumpah! best gyle. kt cni aku da cte la serba sedikit apa yg aku rse. nty aku upload gmbr2 ktorg lah law ada mse. siap dgn video clip skali. thanks to kak eyza. (^^,)

emm. tu je kot na ckp. skrg aku na off, na g kdai mak aku. emm. btw, SELAMAT HARI PEKERJA ! hahaha. esok cuti seyy~ tapi tapiii, ahad ada kelas. ceht,, bru na rht. haaa. NO NO NO ! pmr na dekat, kne kerja keras cket. good luck guys! 9A's pmr 2009! amin~ daa!
video

No comments:

Post a Comment